Fantastisk batteri med masser af lyd. Med dette batteri får du 36 bomber i 25 mm. Batteriet indeholder sølvblinkende buketter og flotte farvede stjerner. Batteriet slutter med en stor flot guldfinale med knaseeffekt.

Det er et fantastisk batteri til at starte og slutte aftenen med.

Det elegante batteri med masser af fylde på himlen. Med dette batteri får du 36 bomber i 25 mm. Batteriet indeholder store guldpalmebuketter med farvede stjerne. Batteriet slutter med en stor flot guldfinale med seks skud som skydes af.

Det er næsten et must have batteri til at fejre at klokken rammer 12:00.​

ANDRE KIGGEDE OGSÅ PÅ DISSE PRODUKTER

Alfa batteri

Fantastisk lille batteri med masser af lyd. Med dette batteri får du 36 bomber i 20 mm. Batteriet indeholder kulørte og sølvblinkende stjerner med en super flot guld finale.

Det er et fantastisk batteri til at starte aftenen ud med.

​​​

Bravo batteri

Fantastisk lille batteri med masser af lyd. Med dette batteri får du 36 bomber i 20 mm. Batteriet indeholder kulørte buketter med store guldkroner.

Det er et fantastisk batteri til at starte aftenen ud med.

Vinking batteriet er et af de bedste viftebatterier som du kan få.

Viking batteriet skyder syv skud af samtidig i en vifte formation så du får mest muligt fylde på himlen. Dette batteri består af 77 skuds 25 mm. Der stiger kraftige kometer til vejrs og springer i store flotte sølvblinkende buketter med flotte kraftige stjerner.

Dette batteri er ideelt hvis man ønsker massere af fylde på himlen.

Apollo deluxe er det ultimative fest batteri, som sikre at festen topper.

Du får et batteri med næsten 2 kg krudt i 152 skud. Batteriet skyder både lige op og ud i vifteformation hvor kombinationen af guld, hvide blinkstjerner og smukke farver.

Apollo Deluxe batteriet er et utroligt smukt batteri som bør opleves til en nytårsaften.

Følg os på Facebook

Firma

​Apollo Fyrværkeri ApS

CVR: 21829072

Ring til os

Kontakt os på telefon

40 51 88 80

Skriv til os